***

Вика Максименко
Чому за весь цей час
Ти не зумів грошей хоть трохи назбирати?
Я зовсім тут не взмозі зрозуміти
І як ти думав буде легко далі жити
Та ні життя ж бо зараз є таке,
Що інколи на те,щоб трохи легше було жить окремо
Треба трохи мати у заначку,
І тут ніхто тобі в тім не помога,
І навіть я чи хто інший,
Працюючи легким твоє життя не зробить,
Да й ти ж бо чоловіком є
І маєш сам вже думать на перед,
Як будеш забезпечувати сім’ю свою,
Бо тим паче не буду ж я,а бо й хтось інший
Усе життя безперебійно працювати.
Так тому ти краще думай про своє життя майбутнє,
З ким би ти його б не планував
Доведеться забезпечуть сім’ю тобі,
Бо жінка ж більше тебе наврядчи заробить.