Замело

Левиа
Вже снігом землю замело
Їй білий килим так пасує.
Завмерли ліс,ріка,село
Калини кущ давно сумує.

Малює пензликом своїм,
Мороз прекраснії шедеври.
Розфарбував ставок і ліс
Й чарівні ,незрівняні верби.