Гьуьл

Гасанова Гюзеля
Руьгь секинриз тежедайла,
Рик1 к1анидахъ къекъведайла,
Къведа чун мад гьуьлуьн патав
Дердер жуван вугуз адав.

Ухшар жеда гьуьл инсандиз,
Тухванвай яргъал хиялдиз...
Деринриз чуьнуьхнавай т1ал,
Жузурлани - лепеяр лал.

Къе рахазва мад зун гьуьлуьв -
Ам сак1ани къвезвач рекьив:
Акъвазнава вичин гаф гваз
Лепейривди анжах  рахаз...



Фото с инета