Векьин меле

Гасанова Гюзеля
Экъеч1айла векьин мелез -
Акъатда гьекь ири пелез ....
Дергес гъиле -  камар вегьез,
Ихтилатар лугьуз - хъуьрез...


Дустар, им вуч хуш бере я:
Кьуд пад векьерни мере я...
Чина шагьвардин  лепе я....
Гатун йикъан хуш  легьзе я....