Зи хциз Русланаз

Гасанова Гюзеля
Аллагьдивай за - дидеди-
Т1алабзава ваз багьади:

Ви уьмуьр хьуй иер, яргъи,
Ийимир, хва, чи мез куьруь…


Экв гуз чирагъ хьурай рик1е,
Хкягънавай  вуна рекье,
Мадни ая, а рехъ  шегьре…
Гьамиша рагъ аваз пеле.

Ийидайвал за вал дамах,
Лайихлу вун хьуй, хва,  даях.

Халкьдивай на къачу гьуьрмет
Къени рехъ ваз хьурай кьисмет.