Rain

Кристина Омельчук
Осінні холодні дощі,
хочеш?Я можу їх тобі присвятити,
бо ж тільки тобі могла серце відкрити.
Тому присвячую осінні холодні дощі.

Якщо конкретно, то я тебе любила,
дихала і марила тобою.
Може щось не так зробила,
кидаючись в вир з головою.

Тому дощі пішли.
Присвячую, коханий!
Напийся ними вдосталь чи втопись.
Хай заживають свіжі рани,
бо ж не буде того, що було колись.