Зiмовае каханне...

Ирина Беларусова
ЗІМОВАЕ КАХАННЕ...

Прытулюсь да цябе, прытулюся
І адчую тваю цяплыню...
Я да вуснаў ласкавых цягнуся,
Пацалунка жадаю, хачу...
У маркоце зімовай ночы,
Калі зоркі змерзшыя спяць,
Я каханнем с табой падзялюся
І памару адзінаю стаць...

23.01.2016 г.