Ти був..

Кристина Омельчук
Я клянусь, що хотіла спалити,
все що написано мною тобі,
та натомість не могла навіть жити,
без чорнил та зім'ятих листів.

на яких я частинку душі,
мимовільно тобі залишала..
та чи треба це було тобі,
ось цього я тебе не спитала.

я в тиші хворіла синдромом,
а ти був його вірусом-збудником,
ти був моїм атомом, йоном,
ти братом був,
ти був вірним супутником.

ти був.