Чоловiчi Сльози

Мышко Бескровный
Ти чоловік! Ти сильний! Ти гора!
Надійний захисник своїх дітей!
Готуйся,бо коли прийде пора,
Закриєш тілом тисячі сімей.

Ти будеш битись за своє майбутнє,
Ти будеш берегти мільйони мрій!
Ти маєш бути всемогутнім,
Ти ж чоловік,ти - брила! Отже дій!

Настав цей час...Зі зброєю в руках,
Тримаєш бій, за доньку і родину,
За друзів,за сім'ю...За Батьківщину.
Твій перший постріл...Сповиває страх.

Ти Чоловік! Ти сильний! Ти гора!
Надійний захисник свого народу
Ти народився,щоб вмирать!
Так вже замислила природа...

В цій м'ясорубці ти знайшов братів,
Не рідних,звісно,а братів по зброї,
Тому не раз,і їх теж захистив.
А хтось тебе закрив собою...

Ти починаєш розуміти,що не ти мужчина,
Що можна бути втричі сміливішим...
І стало щось не так з його очима,
Останній подих...Все...І тиша...

Вщухає гул розірваних снарядів,
І автоматні черги затихають...
Лиш крик тебе одного все залив...
Герой він,а герої не вмирають...

Гаряча кров залила твої руки,
Ти Як самотній вітер завиваєш,
А він лежить такий спокійний,
І фото донечки в руці стискає...

Уся війна в кошмарі замовкає.
Мить тому він ще балакав,
Ти плачеш,як ніколи ще не плакав
Це страшно,як чоловіки ридають...