Ти тонеш в мор1?

Черничная Сказка
Ти тонеш в морі?
Ловиш вітер?
Він про любов шепоче в вухах
Сховавши руки під мій світер,
Так впевненний в своїх словах.
Ти ловиш зорі?
Керуєш рух комети?
Ти віриш - людину можна ще спасти.
Сплети браслет, де бусини -
Планети.
Ти знаєш...
Тяжко нам свій хрест нести...
Ти знаєш де нестямні поцілунки,
І де не страшно падать із вікна?
Усі хвилини з тобою - подарунки
В очукуванні білого сукна.
Ти ловиш вітер?
Тонеш в морі?
Хай мої очі будуть ним для тебе.
Не зникли сльози осені прозорі,
Тому частіше забирай мене.
До себе.