Константи И. Гальчинський. Лист до закоханих укр

Ирина Гончарова1
Вам сьогодні належить увесь світ,
клянуся трьома місяцями, мої рідні -
чуєте, цвіркун на мосту скиглить, нічний вітер
дихання з диханням змішує у повітрі.

Багато зірок почали своє падіння!
Як молодий бичок, з-за гір серп місяця виглядає.
Киньте квітку, навіть найменшу цьому створінню.
Киньте квітку, ніч- танцюристка сьогодні на вас дожидає.