А ти знаеш, що шишки - як люди?

Юлия Эбервейн Захарченко
А ти знаєш, що шишки - як люди?
Хтось великий, а хтось маленький.
Хтось у центрі уваги буде,
Інший - сяде в кутку тихенько.

І хоч слово одне-єдине,
Воно безліччю смислів повне.
Чи то шишка, чи  то людина -
В серці більше, ніж бачиш зовні.

08.01.2016


Цей віршик з'явився випадково у процесі виконання обіцянки, пов'язаної з шишками. Перев'язаниий стрічкою, він довго чекав на свого адресата. З дозволу останнього зберегла його й тут. Собі на пам'ять.