Я напував голубiв

Михаил Онищенко
Я  напував  голубів.

Я  напував  голубів,
Бо  Зима  вже  була.
Я  жалів  голубів,
Та  в  них  купа  мала…

Прилетіли  вони,
Сюди  до  води.
Та  дістати  не  можуть,
Тієї  води.

А  вода  та  жива,
Вона  сили  дає
Йорданська  вона,
Звідси  й  сила  та  є.

Я  відкрив  добре  крана,
І  побігла  вода.
А  голуби  теж  набігли,
Але  то  не  біда.

Довго  воду  пили,
А  я,  все  стояв.
І  лише  після  них,
Собі  воду  набрав.

Я,  напував  голубів…

 15:00.21.01.2016.