Падають снiжинки

Надежда Троян
З неба падають сніжинки,
Білі, легкі, мов пушинки.
Землю ковдрою вкривають,
В білий колір прикрашають.
Щоб зима не лила сльози,
Ій на поміч йдуть морози.
З вітром вона танцювала,
Кригою ставки скувала.
Земля спатоньки лягає,
До весни відпочиває.
І летять з неба сніжинки,
Дуже легкі, мов пушинки!
Притрусили всі доріжки,
Дітки граються у сніжки.
Вітер в танці закрутився,
Танцював, що аж втомився.
Хотів віхолу позвати,
Але ліг відпочивати.
Білі, легкі, мов пушинки
З неба падають сніжинки...