Намалювала

Кристина Омельчук
Я малювала твої губи на аркуші і їх я цілувала,
я вкрала твою тінь, коли ти йшов.
Я наші зустрічі й моменти на нитку нанизала,
я кохала кожну лінію твоїх долонь.

Я вслухалась в кожен твого серця стукіт,
я відчувала тебе всім своїм єством.
Запам"ятала, які гарячі в тебе руки,
засинала і прокидалась з твоїм голосом.

Я бачила тебе наскрізь з закритими очима,
подушку заміняла теплота твоїх долонь.
Якщо підеш ти ще раз - я відірву тобі крила,
бо ж я вкрала тінь твою, коли ти перший раз пішов.