Зима...

Инесса Завялова
Солодкою свистопляскою
Повітря крає лід.
Танцює дивно вітер-
Зима лютує палко
Її нам не зігріть.
Її кришталь та крига
Вплелись в косу ріки.
Чарівно і надмінно
Жбурляє метелиця
Нам під віконця
Холодну розлютенну днину.
Та все ж шепоче
Дивно сонце:
-Ще трохи потерпіть!