Передавали, що буде холодно

Ксения Моргунец
Передавали, що буде холодно.
Місцями заморозки, місцями сніг.
А ми тільки кругами ходимо,
не шкодуючи ні голови, ні своїх ніг.

Передавали...а ми не вірили,
все в омані жили та в теплі.
Коли стихло все ми не помітили,
як опинились в холоді насамоті.

Передавали, що буде похмуро,
і дощами зальє цілий світ.
Та на вулицях досі людно,
адже всі там безвірні навік...