***

Кристина Омельчук
Щирість - це все що я маю.
Напевно, дихати тобою - безумство.
Босоніж, по мріях розмаю,
в душі моїй зовсім не пусто.

Світ з розуму вчора сходив,
а я купалась в твоїй ніжності.
І підіймаючись тихо по сходах,
я кидалась у вир до вічності.

Не забиваючи голову операми мильними,
думки залишаються незнаними.
Якими б ви не були сильними,
нізащо не розлучайтесь з коханими.