так любити...

Светлана Чебанова
так любити
що не вистачає слів
розказати
як тримати
в собі ці дивні квіти
не стає мені сил
і дихання мені не стає
бо ті квіти прорвали легені
і
дивним цвітом палають жарко
я ковтаю повітря
бо кров у тих квітах гуде
і розтрощує
моє звичайне завтра
18.01.16