Вона не прийде

Князев Дмитрий
Вона не прийде!
Її розірвали собаки
Арматурою забили скінхеди
Надколовся ворожий лід

Її руки не були готові до бою
Не в ладах вона сама з собою
Я буду замість неї!

Вона не прийде!
Були руки в зміїній норі
Голова в пчолиному кублі
А спина в мурашиній купі

Буду я-я з більш еластичного тіста
Я повинна зайняти це місце
Я буду краще неї!

Збагнуть,що я не вона,а інша?
Я не знаю хто всі ці люди
Посміхаються трошечки дивно

У мене її ім'я і обличчя
Светр такий же синій
Ніхто не побачить різниці
            18.01.16