Игра в желание. Из Олеси Райской...

Кариатиды Сны
ОЛЕСЯ РАЙСКА
ГРА  В  БАЖАННЯ (http://www.stihi.ru/2016/01/16/198)
------------------------------------------------------

 
 Це просто гра, ти певна, моя люба?!
  Азарту брак? Стомилась від буття...
  Не дивна забаганка та й не згуба
  Зіграємо! Погоджуюся я.

  Вважай за жарт - зіграємо в бажання!
  На кожен місяць року - знай - одне
  І так - дванадцять. З вечора до рання
  Все сон не йде  - думками я про те...

  Чого собі бажати? Я міркую
  У різнобарв'ї  почуттів й думок
  Я розгубилася - чого нафантазую
  Що сокровенніше? і так за кроком крок

  Пригадую  обличчя, силуети
  Мелодії,  слова і  відчуття
  І колажі   - життя мого  сюжети
  Тут не до гри - авжеж, щаслива я?

  Бажань дванадцять ... Та одне я маю
  Ти посміхаєшся - програла, певно, я?
  Від січня та й до грудня  я бажаю
  Лише кохання, що на все життя...


**********************************************


То лишь игра? И вправду, дорогая?
Азарта  власть?  Усталость  от житья?
По прихоти погибель призывая,
Сыграть с тобой всё ж соглашаюсь я.

Сыграем на желание! -  Не шутка ль?
На каждый месяц года  лишь  одно…
Всего - двенадцать. С вечера до ‘утра
Всё сон нейдёт – вся мыслями  о том…

Чего бы пожелать?  Я  вся в истоме … 
Роятся мысли , мечется душа…
Я растерялась , но фантазий  новых
О сокровенном нет! За шагом шаг

Я вспоминаю лица, силуэты,
Мелодии, полёты слов и чувств…
И  коллажи  -  дорог моих сюжеты -
Мне говорят о счастии, клянусь!

Желаний дюжину?…  Одно лишь знаю
(Я проиграла? Ладно, улыбнись!):
От января до декабря желаю
Я лишь  любви,  но чтобы 
                на
                всю
                жизнь!
...