E-Eden

Гуцу Михаела
Timp s-a scurs, decind n-am scris
Si tot aud un demonic suris
Cuvinte n-am asezat pe foaie
Si inimca arde ca un snop de paie

Arde in mine ura si dragostea
Ma inadus la aer, ma duce marea
in Efernul nemilos...
si ma lasa sa cad si cad jos si jos
Perduta eu sunt si nu gasesc scapare
Numai daca un inger apare
si ma ia tot sus...
de miina usor, si fie tot dus, dus

Din Edenul curat, te rog eu
Salveaza-ma de moarte, ingerul meu
Ridica-ma sis si tot cu tine
Permite-mi sa merg, de mina tot ma tine
Ma trage tot jos, Acel Necurat
ms tine de cap si tot a eliminat

Sufletul curat si dragostea ta
Iubirea mea, te rog nu ma da...