Назви вулиць не мiняйте...

Геннадий Сивак
Назви вулиць не міняйте,
Пам'ятайте про минуле…
Краще нові  підбавляйте,
Залишить усе як було…

Поміркуйте, добрі люди,
Вірю, кожен правий…
Що скажіть надалі буде,
З долею Держави?

Та не зарікайтесь,
Що зміни останні,
Минулого не цурайтесь.
Навіть і принаймні…

Самі владу обираємо,
Ніякого    толку,
Від неї ми страждаємо,
Шукай в сіні голку…

Тільки робить, що лякає,
Підвищує ціни,
У в’язниці люд саджає,
Хоч часом не винні…

Не витримує довіри,
Все  тягне на себе,
Так керують лицеміри,
Нібито для тебе…

Нас єднає віра в Бога,
Молимось , благаємо,
У кожного своя дорога,
Та відповідаємо…


Автор  Геннадій  Сівак.
6  січня  2016 року.