Сiю, вiю, посiваю

Михаил Онищенко
Сію,  вію,  посіваю.

Сію,  Вію,  посіваю,
Зі  старим, 
Новим  Роком,
Вас  вітаю.
Щастя,  Радості,
Бажаю.
А  ще,  купу  грошей,
Щоб  Ви  були  хороші.

Сійся,  родися,
Всяка  пашниця
Сійся,  родися,
На  старий,
Новий  Рік.
Щоб  краще,
Родило,
Ніж  у  торік.

Слухав  сьогодні,
Я  усі  посіванки…
Бо  встав  зранку,
Ще  й  до  світанку.
Три  хлопці,  до  нас,
Перші  прийшли.
І  три  радості,  в  хату,
Нам  принесли.

Перша  радість,
Здоров”я.
Бо  відкрили,
Ми  їм.
Друга  радість,
Життя.
І  бажання,
Своїм…

Ну,  а  третя,
Вже  радість.
Я  усім,
Не  скажу…
У своєму  житі,
Я  її  бережу.
Хай  на  Щастя  вона,
Зостанеться  нам.

 07:55.14.01.2016.