Ш - Халява

Миша Стан
Ш - Халява

А ти мене тепер дівчинко послухай
Робити пізно уже "слона із мухи"
І мені знову "вішати лапшу на вуха"
Бо знаю я і знають всі яка ти шлюха

А по селу дурна гуляє слава
Поза очі всі тебе зовуть шалава
Роздаєш себе наліво і направо
Як точка доступу Wi-Fi... Халява!

Вузенькі джинси в клітинку сорочка
Виросла у мами гарненька дочка
Нічим не обдарувала тебе природа
Є фігура ідеальна і на лиці врода

Кожен хто на мить на тебе гляне
До тебе наче магнітом тягне
Не часто у селі таку зустрінеш
Та від долі не втечеш а тебе не зміниш

Я зрозумів та уже стало пізно
Ти до всіх така "мила і ніжна"
І не можу я собі тепер збагнути
Що тепер робити як далі бути

Сльози будуть і сотні  пробачень
Та вони уже без ніяких значень
Ти помилилась і ти винувата
Що замість мізків у тебе там вата

Як ти могла зі мною так поступити
Як після цього всього тебе любити
Як же після всього тебе пробачити
Та краще вже ніколи тебе не бачити

Я тобі не пробачу зради ніколи
Навіть якщо це було "по приколу"
Хай знають всі яка ти сука
І хай це буде іншим наука

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 12 января 2016 г.