***

Кристина Омельчук
Я б хотіла вічності для нас з тобою,
без завчених напам"ять клятв і плагіатів.
Байдуже, що бездумно
в вирій з головою.
Не важливо, що думки наші строкаті.

Я б хотіла щоб по венах протікали ріки:
щирості,
ніжності
і п"янкого трепету.
І щоб найсолодші в світі ліки
мали смак
меду,
солоду
і терену.

І кохання дурманом з безодні,
зв"язало тіла, руки й надії.
І гарячі серця, а руки холодні,
З вічним коханням до кінчиків вії.