Щедрик 2015-2016 укр. язык

Пётр Лавренчук
Щедрик, щедрик,-
Дайте хоч сухарик,
Жменечку кільки,
Та "дюшесок" мірку.
А,як грошей не дасте,
То картопля не зросте.
По всій Україні щедруємо,
Господарів звеселяемо,
За ради любові та миру,
Бажаемо в цьому році воду щедру,
Рибалок,лісорубів,гречкосіїв-
А з ранку всіх, ще й житом засієм.
Для багатого урожаю,
Щедрик по Україні блукає.