марафонський бiг

Надежда Шершун
Я народилась у Греції.
Хоч тато-не Зевс, мати - не Гера.
Характер -не цукор.Одні лише спеції.
А дім не Олімп десь там в атмосфері.
Не люблю всюди недороблених арок.
Бо люблю відкривати двері.
Здійснила подвигів мало, більше сварок,
Більш ніж достатньо на 20 років,
Часто беру розбіг, вдарююсь в поріг,
Невірно рахуючи кількість кроків,
Та я цьому рада. Бо планка висока.
Бо роблю все те, чого хтось не зміг.
Мені наплювати на долю й пророків.
Я ставлю на себе. Ставки високі.
Коли ти біжиш - ти живеш.
Я люблю марафонський біг.