будь собою

Надежда Шершун
Будь собою.
Кого б лиш не було з тобою.
Коли наодинці з бідою.
Коли шанси нерівні в двобою.
Коли повітря пропахло війною.
Не прямуй за тупою юрбою,
Коли світ оповило імлою.
В світлі дня і порою нічною.
Будь собою.
І я буду за тобою горою.
Буду за твоєю спиною,
Як за стіною міцною.
Буду іти за тобою.
Буду вести за собою.
Буду тобою.