fata morgana

Надежда Шершун
Хороших чи поганих людей немає.
Грає роль лише місце й дистанція.
І якщо між близькими зв'язок зникає.
Значить, вийдіть. Не тут ваша станція.

Забудьте - добрих чи злих немає.
Це fata morgana, витвір сліпої уяви .
Не залежать від волі обставин
Образ людини, її роль, час появи.

Не буває чесних й брехливих.
Якщо скажете ні- Ви збрешете.
Не буває повій цнотливих.
А Боги теж хворіють. Від нежитю.

Тим Богам вже на давно начхати.
З висоти піднебесних гір.
Тож не варто мораллю бентежити.
Сторінки, що протерті до дір.

Всі ми люди. Хороші.Злі.
Є і праведні. Є злочинці.
Тож давайте не будемо всі.
Копошитись в Пандори скриньці.