З плечей

Кристина Омельчук
З мого плеча полетіли птахи,
ти сполохав їх своїм поцілунком..
книги, газети й мапи
пишуть, що між нами почуття
найвищого гатунку..

Торкаєшся плечей і рук,
а дістаєш до глибини душі
і не треба нічого промовляти в слух
ми сьогодні з тобою трохи німі.

Полетіли птахи з моїх плечей,
вони ж ніжність понесли на крилах,
і все було зрозуміло по сяйву моїх очей
на скільки я з тобою щаслива.