Всесвiтнiй день, дякую

Михаил Онищенко
   Всесвітній  день,  дякую.

Я  сьогодні  прокинувся - дякую!
Білий  день  надворі     - дякую!
Так,  чарівно - магічно  - дякую!
Мамі  й  тату,  завжди   - дякую!

Добрим  людям,  таки    - дякую!
І  дружині  своїй,  теж  - дякую!
Небу,  Сонцю,  Землі    - дякую!
І  Життю,  я  завжди     - дякую!

       10:10.11.01.2016.