Мабуть душа втомляeться з роками...

Геннадий Сивак
Мабуть  душа втомляється з роками,
Бажає  відпочинку і вона,
Доля сміється часом і над нами,
Та   майже   не  лякає  сивина…

Я розумію душу з на півслова,
Йде розлучання   з нею уві снах,
Між нами не підірвані  основи,
Вшановуємо їх ми у   віршах.

Доймають і незвідані дороги,
Які на жаль підкошують  серця,
Слідство причини це і є хвороби,
Прийдеться так триматись до кінця…

Мабуть  душа втомляється з роками,
Така в нас доля, проти не підеш,
Аж  доки ми  товаришуємо з зірками.
То  повз такого  щастя  не пройдеш…

Та  кращого в житті і не  знайдеш…

Автор Геннадій  Сівак.
10  січня 2016 року.