Рiдна ненька Украiна...

Геннадий Сивак
Рідна  ненька  Україна,
Тобою горджуся,
Та люблю любов'ю  сина
І не відречуся…
Ось живу, та пам’ятаю,
Хто моя родина,
Та її не забуваю,
Червона калина.
Що на  снігу  червоніє,
Немов мальованка,
Посміхнеться красень Київ,
Й вартові каштани.
Знаю, що життя в турботах,
Доля не жаліє,
Волю треба боронити,
Щоб  здійснились  мрії…
Радощі приходять в свято,
Поруч  з  біднякам,
Бачимо тепер багатих,
Гордих з гаманцями…
Хоч, на жаль нема покою,
Яскраво світять зорі,
Все одно горджусь тобою,
І в  радощах і горі…

 Автор  Геннадій Сівак.
9 січня 2016 року.