Так не можна

Анатолий Павленко
Ввесь  час  бути  хотілось  одно'му,
Зайвий  раз  не  виходив  із  дому,
Безпорадно  лиш  слухав  самотність…
Та  незнане  щось  сталось  сьогодні:

«Так  не  можна!», - мов  вдарило  струмом
Із  коморки  їдучого  суму
Я,  на  все  у  житті  цім  готовий,
Поспішаю  у  лоно  Любові.

---