Свiтлини серденька твого

Левиа
Моій сестрі,Світлані,присвячено.

Світлини серденька твого
Обігрівали всю оселю,
І любо завжди в ній було
І для людей відкриті двері.

Мов ластівка,твоя душа,
До сонця линула думками
А насувалась лиш гроза,
На землю падала,мов камінь,

Щоб захистити діточок,
Коханому зміцнити крила
Мов ангел,що з небес зійшов
І де лишень,ти,брала сили?

Та час прийшов і в неба синь,
Назавжди,ти від них злетіла.
Сумують всі:дочка,коханий,син
Іх берегиня...залишила...