Из французкого

Юджин 5
FROM THE FRENCH

Dennis, an author cold and week,
Thinks as a critic he’s divine;
Likely enough – we often make
Good vinegar of sorry wine.

 ( LINGO )

Как автора Денниса роль не сильна,
Как критика роль возвышает.
Так уксус хороший с плохого вина
Нередко, заметим, бывает.