Осетинская песня

Тамара Бибылон Бибылты
"Заердаемае хъуысынц
Заердаейы хизынц, ооой
Ооо, ооо,
Ирон цаехтъытае, ооой

Мае уд ныззары,
Заердае нырризы, ооой,
Ооо, ооо,
Ирон заердтытаей, ооой

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Нае ирон цагъдай,
Мае уд ныккафы, ооой,
Ооо, ооо,
Наертон Симд-кафты, ооой

Гъе, уаеддаер, мае зонд
Куыд ра'ргом уаейы, ооой,
Ооо, ооо,
Фаендыры заелтаей, ооой"

08.01.2016 / 02:33