В казковий цей вечiр...

Раиса Андрейчук
В казковий, цей, вечір різдвяний,
Щоб кожен обласканий був
І прощений Богом... Коханий!
Щоб Ангела дотик відчув!

Хай щастя панує в родинах
І в кожному серці тепло...
Достатку тобі, Україно,
Хай, спокій, приносить Різдво!

Хай радісна вість звеселяє -
Ісус народився в цей час...
Хай Бог тебе благословляє.
На краще, все, зміниться, враз!

Молитва хай зцілює душі,
Наповнить будинки благим.
Хай щезнуть біда і недужість,
Хай зіронька блисне усім!

Співай, моя рідна країна!
Тобі привітання я шлю...
Бажаю лиш долі краплину,
Обожнюю милість твою!