В чарiвний день...

Валерия Вашутич
В чарівний день Різдва Христова
Нас кличе рідний дім до столу.
Кутя в цей день хай всім смакує
І благодать Господь дарує!

Хай серце сповнить Бог коханням
І лиш від нього буть зітханню!
В сім'ї хай будуть всі здорові
І сняться сни всім кольорові.

Нехай Ісус, що народився
У ваших душах б поселився!
Тоді добро і милосердя
Проростить в них зерня безсмертя!

З Різдвом Христовим вас вітаю
І радо кращого бажаю!
Хай ллється Зіроньки намисто
У ваші вікна щастям чистим!