Современные украинские колядки. укр. язык

Пётр Лавренчук
Колядуємо,колядуємо,колядуємо,колядуємо,
Всіх, хто на варті спокою,з Різдвом вітаємо!
Нехай Архистратиг Михайло,мечем допоможе,
А Ісусик,мудрим словом зігріє та підкаже.
Здоровя,Миру,сімейного щастя,кохання бажаемо,-
Вашу відданість та жертовність,щиро шануємо.
Збережіть у душах, тепло та щирість,
Коли мир настане,на то Божа милість!