Библейское

Анатолий Тарасовский
Ти знову мені кажеш, що -   брати,
Обіймемось, як пройде  колотнеча –

На грудях , бо, однакові хрести
І маємо так звані спільні  речі…

І навіть  нагадав, що стусани -
Звичайна річ, як чубляться пани -

Щоб знову жити в злагоді і мирі,
Що віриш в це… Та тільки я  не вірю.

У Божий Суд я вірю. У розплату.
Бо Каїн  теж  мав  Авеля  за  брата.