Современные украинские колядки. укр. язык

Пётр Лавренчук
Колядин,колядин,колядин!
Українский народ в світі один,
У європейську сімю вертається,-
Добро памятаємо,зло забуваеться.
Страви в нас на Різдво звичайно пісні,
І веселить европейска зарплата та пісня.
Всіх з Різдвом Христовим вітаємо,
МИРУ,ЗДОРОВЯ,ЩАСТЯ БАЖАЄМО!