Рiздво

Алексей Радзей
Диво-Зірка засіяла,
Й видно стало наче вдень,
Шлях мандрівникам вказала
У заснулий Віфлієм!

Божа Зірка сповістила
Пастушкам й царям-волхвам:
Діва Сина народила -
Спаса й Вчителя всім нам!

Янголи з Небес співають,
Пісня навсібіч летить,
Сина Божого вітають,
Що в яскині тихо спить.

Тож і ми стрічаймо Сина,
Радісно, як діти, щиро,
Й розквітає хай Вкраїна
В злагоді, любові й мирі!