Шепочуть губи

Надежда Рубинская
Я дивлюся в блакитні очі:
В них виблискує ніжний промінь.
Хоч бувають безсонні ночі,
Життєдайний горить твій пломінь.

Твоя мудрість мене рятує.
Кожен день ти даруєш свято.
Доля наша для нас чаклує
І крокує щастя завзято.

В нас багато ще часу, любий!
Ні кінця почуттям, ні краю.
"Я кохаю," - шепочуть губи.
"Я для тебе усе здолаю!"

           19.12.2015