Не отпускай. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Не відпускай мене у ніч,
Коли закрили небо круки.
У ранок сонячний поклич -
Листком відірваним на руку.

Де гріє лагідність долонь
Не золота холодним блиском,
Зоріє ніжності колиска
Та серця щирого вогонь.
03.12.2015