Бажаю вам у рiк Новий

Валентина Коц
Бажаю вам у рік Новий
На краще тільки сподівання,
Вже за плечима рік старий,
Сьогодні з ним у всіх прощання.

Нехай наступний рік несе
Благословення вам багаті.
Господь життя ваше спасе
І буде бажаним у хаті.

Цінуйте мир та благодать,
Та все, що може Бог вам дать!