З новим роком

Клавдия Дмитрив
З Новим роком я всіх вас вітаю.
Всім зичу  я миру  й добра.
Здоров’я  я  всім  вам бажаю
Й негоди згорять хай  до тла!

Хай  радість усіх  обіймає,
Хай  серце  радіє  життю,
Нещастя  дороги не  знає
Й не  бути у  душах  сміттю!

Хай  сонце нам світить яскраво
І зорі хай сіють добро.
Щоб  завжди казали ми :’’БРАВО!!!’’
І бід  щоб  у нас не  було!

Хай  сніжинки в  повітрі  танцюють
І дарують приємную мить.
Щастя  й радість нехай  запанують.
Й тільки в мирі  бажаю  нам  жить!
31.12.2015