Ви, нiжно - чарiвна

Михаил Онищенко
Ви,  ніжно – чарівна.

Ви,  ніжно – чарівна,
Сама,  як  царівна,
І  тільки  зваблива,
Будете  щаслива.

Красу  таку  мати,
То  гріх,  не  спитати.
Скажи  ладижанко,
Як  тебе  звати?

Я,  Оля,  сказала,
Мене  ж,  не  спитала…
Навіщо  питати,
Як  можна  писати…

Вірші,  гарній  жінці,
На  кожній  сторінці.
Краса – то  є  сила,
Мене  ж,  спокусила.

 12:45.29.12.2016.