Соборнiсть ма безлiч голосiв

Лариса Лорнет
Дні-про-Май-дан…
           Про-Май-дан…
                Богом-дан?…
Сцилло-Харибдових,- виклик капканів.
Летом,- без спогадів про чемодан,-
так передчасно,
ті сполохи ранків...

День, знову, день...
Та високо те: -до- ,
що було до,
і що лазом  опішні…
Всі ми достатньо,
і прості і грішні,
але тим юним
колЕсом
за що?!